FIETSLEASE

Met ingang van 1 januari 2020 kunt u via Rijwielhandel Zuidplas ook uw fiets gaan leasen. Wij gaan samenwerken met Friesland Lease. Binnenkort volgt er meer informatie hierover.

 

SERVICE

Of u nu een kleine of grote reparatie aan uw fiets heeft, Rijwielhandel Zuidplas gaat ermee aan de slag voor u! Het maakt niet uit waar uw fiets vandaan komt. Ook voor onderhoud aan uw fiets kunt u natuurlijk bij Rijwielhandel Zuidplas terecht.

 

HAAL en/of BRENG Service

Heeft u een defecte fiets maar bent u niet in de gelegenheid om deze te komen brengen, Rijwielhandel Zuidplas kan dan in overleg met u de fiets bij u thuis op komen halen. Indien nodig kan de fiets ook weer bij u thuis gebracht worden. Woont u in Nieuwerkerk a/d IJssel, Nesselande, Moordrecht of Capelle a/d IJssel-Schollevaar, dan worden hier vooralsnog geen voorrijkosten voor berekend.

 

VERZEKERING

Voor het verzekeren van uw nieuwe of gebruikte (elektrische) fiets werkt Rijwielhandel Zuidplas samen met ENRA fietsverzekeringen of Kingpolis.

 

FIETSPLAN

Kunt u gebruik maken van een fietsplan van bijvoorbeeld NFP (Nationale Fiets Projecten), Bedrijfsfietsen Nederland of via uw werkgever, ook daarvoor kunt u bij Rijwielhandel Zuidplas terecht.

 

SCHADE

Heeft u door een ongeluk schade aan uw fiets en heeft de verzekering een offerte nodig voor het schadebedrag van de herstelwerkzaamheden? Geen probleem. Ook daarvoor kunt u terecht bij Rijwielhandel Zuidplas. Wij bekijken de fiets en maken een offerte voor u met alle eventuele kosten. Deze offerte krijgt u in pdf-formaat gemaild. Handig. U kunt de offerte zo doorsturen naar de verzekering. Voor het opstellen van de schadebegroting en het maken van de offerte zijn kosten aan verbonden. Deze kosten worden bij opdracht in mindering gebracht.