- Tijdelijk telefonisch bereikbaar op 06 - 28 43 56 61


FIETSSLEUTELS

Is uw fietssleutel krom of gebogen? Of bent u er gewoon 1 kwijt. Of wilt u gewoon een extra fietssleutel voor het geval dat. Dan kunt u er een nieuwe bij laten maken. Dit bij laten maken kunt u doen bij Schoen- en Sleutelservice Frank Panhorst aan de Dorpsstraat 42 in Nieuwerkerk a/d IJssel. Neem de sleutel van uw slot mee en hij maakt voor u een nieuwe. Voor meer informatie klik op het logo. Het bij laten maken van huis of auto sleutels is ook mogelijk.

 


FIETSLEASE

Met ingang van 1 januari 2020 kunt u via Rijwielhandel Zuidplas ook uw fiets gaan leasen. Wij gaan samenwerken met Friesland Lease. Binnenkort volgt er meer informatie hierover.

Wilt u meer weten over het leasen van een fiets? Lees dan onderstaand artikel dat uit het blad Tweewieler van augustus 2019 komt.


HAAL en/of BRENG Service

Heeft u een defecte fiets maar bent u niet in de gelegenheid om deze te komen brengen, Rijwielhandel Zuidplas kan dan in overleg met u de fiets bij u thuis op komen halen. Indien nodig kan de fiets ook weer bij u thuis gebracht worden. Woont u in Nieuwerkerk a/d IJssel, Nesselande, Moordrecht of Capelle a/d IJssel-Schollevaar, dan worden hier vooralsnog geen voorrijkosten voor berekend.


SERVICE

Of u nu een kleine of grote reparatie aan uw fiets heeft, Rijwielhandel Zuidplas gaat ermee aan de slag voor u! Het maakt niet uit waar uw fiets vandaan komt. Ook voor onderhoud aan uw fiets kunt u natuurlijk bij Rijwielhandel Zuidplas terecht. Kleine reparaties die gebracht worden vóór 10:00 uur, zijn in principe dezelfde dag nog klaar (afhankelijk van de drukte). Bij kleine reparaties moet u denken aan het vervangen van een binnen en/of buitenband, een remkabel en/of versnellingskabel, ketting vervangen of andere kleine werkzaamheden.

 

VERZEKERING

Voor het verzekeren van uw nieuwe of gebruikte (elektrische) fiets werkt Rijwielhandel Zuidplas samen met ENRA fietsverzekeringen of Kingpolis.

 

FIETSPLAN

Kunt u gebruik maken van een fietsplan van bijvoorbeeld NFP (Nationale Fiets Projecten) / FiscFree, Bedrijfsfietsen Nederland of via uw werkgever, ook daarvoor kunt u bij Rijwielhandel Zuidplas terecht.

 

SCHADE

Heeft u door een ongeluk schade aan uw fiets en heeft de verzekering een offerte nodig voor het schadebedrag van de herstelwerkzaamheden? Geen probleem. Ook daarvoor kunt u terecht bij Rijwielhandel Zuidplas. Wij bekijken de fiets en maken een offerte voor u met alle eventuele kosten. Deze offerte krijgt u in pdf-formaat gemaild. Handig. U kunt de offerte zo doorsturen naar de verzekering. Voor het opstellen van de schadebegroting en het maken van de offerte zijn kosten aan verbonden. Deze kosten worden bij opdracht in mindering gebracht.

 

ACCESSOIRES

Voor fietsaccessoires kunt u ook bij Rijwielhandel Zuidplas terecht. Of het nu gaat om een kinderzitje voor of achter, fietskrat, fietstas, fietsvlag, nieuwe bel of een fietscomputer. Geen probleem. Is het desbetreffende artikel niet aanwezig dan is het altijd mogelijk om het te bestellen en eventueel bij u thuis te laten bezorgen zodat u het de volgende dag in huis heeft. Dit geldt niet voor alle artikelen.