HAAL en/of BRENG Service

Heeft u een defecte fiets maar bent u niet in de gelegenheid om deze te komen brengen, Rijwielhandel Zuidplas kan dan in overleg met u de fiets bij u thuis op komen halen. Indien nodig kan de fiets ook weer bij u thuis gebracht worden. Woont u in de regio Zuidplas (Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Nesselande, Moordrecht, Zevenhuizen, Ommoord of Zevenkamp) dan kunnen wij de fiets bij u op komen halen. Wegens de gestegen brandstofkosten zijn wij genoodzaakt om hiervoor een kleine bijdrage te vragen.

Voor het halen of bezorgen van uw fiets : € 10,-

Voor het halen en bezorgen van uw fiets : € 15,-


SERVICE

Wij repareren en / of onderhouden alle merken fietsen. Of de fiets nu via internet is gekocht of bij een andere fietsenmaker, dat maakt voor ons geen verschil.

Of u nu een kleine of grote reparatie aan uw fiets heeft, Rijwielhandel Zuidplas gaat ermee aan de slag! Kleine reparaties die gebracht worden vóór 10:00 uur, zijn in principe dezelfde dag nog klaar (afhankelijk van de drukte). Bij kleine reparaties moet u denken aan het vervangen van een binnen en/of buitenband, een remkabel en/of versnellingskabel, ketting vervangen of andere kleine werkzaamheden.

 

VERZEKERING

Voor het verzekeren van uw nieuwe (elektrische) fiets werkt Rijwielhandel Zuidplas samen met ENRA fietsverzekeringen of Kingpolis.

 

FIETSPLAN

Kunt u gebruik maken van een fietsplan van bijvoorbeeld NFP (Nationale Fiets Projecten) / FiscFree, Bedrijfsfietsen Nederland of via uw werkgever, ook daarvoor kunt u bij Rijwielhandel Zuidplas terecht.

 

SCHADE

Heeft u door een ongeluk schade aan uw fiets en heeft de verzekering een offerte nodig voor het schadebedrag van de herstelwerkzaamheden? Geen probleem. Ook daarvoor kunt u terecht bij Rijwielhandel Zuidplas. Wij bekijken de fiets en maken een offerte voor u met alle eventuele kosten. Deze offerte krijgt u in pdf-formaat gemaild. Handig. U kunt de offerte zo doorsturen naar de verzekering. Voor het opstellen van de schadebegroting en het maken van de offerte zijn kosten aan verbonden. Deze kosten worden bij opdracht in mindering gebracht.

 

ACCESSOIRES

Voor fietsaccessoires kunt u ook bij Rijwielhandel Zuidplas terecht. Of het nu gaat om een kinderzitje voor of achter, fietskrat, fietstas, fietsvlag, nieuwe bel of een fietscomputer. Geen probleem. Is het desbetreffende artikel niet aanwezig dan is het altijd mogelijk om het te bestellen en eventueel bij u thuis te laten bezorgen zodat u het de volgende dag in huis heeft. Dit geldt niet voor alle artikelen.